Modent par der får morgenmad i sengen

Giv sølvbrudeparret en ny boxmadras i gave

Det er en stor dag, når venner og familie kommer fra nær og fjern for at fejre sølvbrudeparret. Det kan dog være svært at finde den helt rigtige gave til brudeparret på deres store dag.

Hvis de har en gammel seng, kan du overveje at købe en boxmadras i sølvbryllupsgave. Det kan være dyrt at give en seng i gave, men hvis du går sammen med flere gæster, er der flere penge til en større gave.

God søvn

God søvn er ikke altid en selvfølge, og det kan dræne for energi, hvis søvnen bliver afbrudt flere gange i løbet af natten. Det kan være, at sølvbrudeparret har snakket om, at de sover dårligt om natten. Måske er sengen blevet for hård, eller måske er der ikke nok plads i sengen. Det kan derfor være en idé at købe en boxmadras til sølvbrudeparret i gave.

Når du kigger efter en seng til sølbrudeparret, er det en god idé at købe en boxmadras i god kvalitet. På den måde er du sikker på, at sengen holder i mange år fremover. Brudeparret er dermed også sikret god kvalitetssøvn om natten. Det kan give dem meget mere energi til at klare sig gennem hverdagen.  

Størrelsen på boxmadrassen

Der findes mange forskellige størrelser på boxmadrasser. Det kan derfor være en god idé at forhøre sig blandt brudeparret, hvor stor de ønsker, at sengen skal være. Det er også vigtigt at vide, om de ønsker en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge.

Hvis de ønsker sig to enkeltmandssenge, kan du gå på jagt efter senge der måler 120×200 cm. Med disse mål er der god plads til at vende og dreje sig i sengen. Hvis de ønsker en dobbeltseng, kan du enten købe en seng på 140 eller 160 cm.

Det kan være at brudeparret bor meget småt, og derfor passer en seng på 140×200 cm. godt ind i hjemmet. Hvis parret ønsker en seng med god plads til at vende og dreje sig i, kan du kigge efter en seng på 160×200 cm.  

En flot seng

Når du skal finde den helt perfekte seng til sølvbrudeparret, er det også vigtigt at finde en seng, som designmæssigt passer ind i deres hjem.

Måske kan brudeparret lide senge med sengegavle, eller måske er der en bestemt type ben, som passer godt ind i deres hjem. Det kan også være, at den lysegrå seng passer bedre ind i hjemmet end den sorte seng.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!