Flot og moderne køkken

Har køkkenet mon lige så mange år på bagen som ægteskabet?

Er I på udkig efter nyt køkken som sølvbryllupsgave, men savner gode idéer og inspiration? Der er ingen grund til bekymring. Der findes masser af steder, der bugner af inspiration, hvor I kan gå på opdagelse og finde en stil, som passer til netop jer.

Et nyt køkken er et stort projekt, og kan for mange være svært at navigere rundt i fra starten. De fleste køkkenkøbere har brug for hjælp og vejledning til at komme i mål med deres køkkenkøb.

Derfor er inspirationsfasen helt afgørende for resten af køkkenprocessen, fordi det er her hele fundamentet for dit endelige køkken bliver lagt.

Brug derfor god tid på at samle inspiration og gode ideer fra al verdens medier og platforme såvel digital og fysiske. I kan f.eks. finde brugbar inspiration til køkken her.

Brug de sociale medier

De sociale medier er et oplagt sted at starte, hvis I søger inspiration til jeres nye køkken. Der er masser af inspiration at hente på digitale platforme som f.eks. Instagram og Pinterest.

Få inspiration fra de mange gallerier eller følg en af de mange livstilsblogs eller digitale boligmagasiner, hvor I kan se flotte køkkenbilleder og læse om andres køkkenerfaringer.

Det handler om at samle så meget inspiration som overhovedet muligt, fordi der er mange valg, der skal træffes både i forhold til farve- og materialevalg og meget mere. Generelt er internettet et godt sted at starte, hvis I er på udkig efter nye ideer til et nyt køkken.

Find billeder af den stemning og stil I ønsker og gem dem i en mappe på computeren, så de altid kan findes igen. I den sammenhæng vil et moodboard være en rigtig god ide at lave.

Moodboardet er et sted, hvor I samler alle tanker omkring alt fra farver og design til materialevalg og lamper.

Besøg køkkenforretningen

Når I har en idé om både stil, stemning og farver kunne det være en rigtig god idé at præsentere jeres ideer for en køkken kyndig. Vedkommende kan nemlig både give jer sparring på jeres ideer og hjælpe jer godt videre i jeres proces.

Her kan det f.eks. være en god ide at vise jeres moodboard frem, så I sammen med køkkenforhandlerne konkret kan vise lige præcis, hvad I har I tankerne.

På den måde er I sikker på at I snakker samme sprog, og at I finder løsninger, som svarer til jeres drømme.

Hos den lokale køkkenforretning kan I desuden få en god fornemmelse af design og materialer og samtidig se tingene i virkeligheden.

Derudover er der masser af råd og vejledning at hente, og I kan bruge køkkenforhandleren til at foretage en grundig behovsafdækning, så I sammen sikrer jer at det endelige resultat bliver tilfredsstillende.

Køkkenforhandleren kan med sikkerhed give svar på jeres mange køkkenrelaterede spørgsmål, og hjælpe jer godt på vej fra tanke til færdigt køkken.

Besøg køkkenforretningen allerede i dag og få en god snak med en køkkenekspert, som helt sikkert vil tilbyde jer faglig og kvalificeret rådgivning.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!