bryllupsringe

Giv et hint om familieforøgelsen med sølvbryllupsgaven

Skal du snart til sølvbryllupsfest hos dine forældre, så kan du udnytte muligheden for at give dem en stor nyhed. Skal sølvbryllupsparret snart være bedsteforældre, så giv dem et hint om det i deres sølvbryllupsgave.

At give et hint med gaven kan være en rigtig sjov idé. De pakker en gave op med en forventning om, at det er noget til dem. Opdager de så noget til en baby, så vil du nok se nogle ret specielle ansigtsudtryk.

Måske regner de den selv ud, måske skal du hjælpe dem. Det er under alle omstændigheder en sjov og anderledes måde at fortælle det på.

En gave, de aldrig glemmer

Når man giver gaver, så er det altid godt at give noget personligt. De bedste gaver er dem, man stadig husker og er glad for flere år efter. De bedste gaver rammer lige plet og passer perfekt til modtageren.

For et sølvbryllupspar vil det være en helt speciel gave at få besked om, at de skal være bedsteforældre. Det vil være en gave, de husker længe. Egentlig er det jo en gave, der vil være der resten af deres liv. For de får et barnebarn.

En lille overraskelse

Vil du give et hint, kan det bare være en lille ekstra ting i gaven. Du kan sagtens give dem noget, der er til dem. Du kan lægge en lille babyting eller et stykke tøj fra LUXKIDZ ved. Så kan du se, om de kan regne ud, hvorfor du giver dem det.

Du ved måske ikke endnu, om det bliver en dreng eller en pige. Det er ikke noget problem. Man kan sagtens finde noget kønsneutralt, som stadig skriger baby. Har I været til den første scanning, kan du også lægge et scanningsbillede ved.

Hint til andre ting

Det kan være rigtig sjovt at give et hint om en kommende familieforøgelse med sølvbryllupsgaven. Du kan også give et hint om noget andet, hvis det ikke lige er en baby, der er din store nyhed.

Har du fundet drømmejobbet, kan du give dem en lille ting, der hinter om det. Har du købt hus, kan du give et hint om det. Skal du giftes, kan du også prøve at få dem til at forstå det med din gave.

Det er en sjov måde at give en stor nyhed på. Det er lidt anderledes, og det gør overraskelsen større. Man forventer ikke sådan en nyhed, når det jo handler om noget andet den dag. Så det kan virkelig overraske.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!