Walk-in skab

Plads til de næste 25 år med et moderne walk-in skab

Er du på udkig efter en flot og stilfuld sølvbryllupsgave, der ikke kun spreder glæde på dagen, men som sølvbryllupsparret rent faktisk kan få glæde af hver evig eneste dag?

Så læs med i dagens artikel. Vi ser nærmere på moderne walk-in skabe fra den danske virksomhed RackBuddy. Der er lagt op til en seriøs makeover af sølvbryllupsparrets habengut – og det er lige netop, hvad man har brug for efter 25 gode års ægteskab.

En god anledning til at få ryddet op!

Meget kan samles sammen i løbet af 25 år ægteskab… Først og fremmest er der selvfølgelig alle de gode minder, måske nogle børn, gæld til kreditforeningen eller lidt ekstra skind på hofterne. Men én ting er sikker: Sølvbryllupsparret har med garanti masser af tøj og andet habengut, som ikke rigtig bruges til noget fornuftigt mere. Og hvor ender selvsamme artefakter af fortiden? Ganske rigtigt. De ligger et sted på bunden af et stort, gammelt skab.

Her ligger de jo som sådan fint nok, men man behøver ikke at have nogen ph.d. i feng shui for at vide, at det ville være endnu bedre at få ryddet ordentligt op og få skabt plads til alt det nye – nye minder, nyt tøj, nye accessories. Kort sagt plads til de næste 25 års ægteskab. 

Virkelig fede og fleksible walk-in løsninger

Og når man giver en walk-in løsning i gave til et sølvbryllupspar, som man holder af, så kan man lige så godt vælge en walk-in løsning med stil! Og det er netop her, at danske RackBuddy kommer ind i billedet. RackBuddys designs forbinder det rustikke med det nordiske. Industriel hårdhed og nordisk minimalisme indgår kort sagt i en perfekt symbiose af nytænkende og samtidig stilrene tøjstativer, hylder og alt, hvad design-hjertet begærer.

Et walk-in skab fra RackBuddy = gaver til ethvert budget…

Nå, tænker du måske, men det lyder som en lidt dyr sølvbryllupsgave. Men den gode nyhed er, at det behøves det ikke at være. For ganske vist hører et helt walk-in skab til i den dyrere ende, når vi taler sølvbryllupsgaver, men man behøver jo ikke at give hele skabet selv. Et walk-in skab består af mange små og store dele. Lige fra hylder, tøjstænger og knager og hen til store elementer. Der er med andre ord gaver til ethvert budget. I kan således også med fordel gå flere sammen gæster og på denne måde give den perfekte gave til parret.

Lad dig inspirere af de mange muligheder

Er det ikke lige et helt walk-in skab, du er på udkig efter, eller ønsker du at samle inspiration til dit eget hjem, så kan du glæde dig over, at der er masser af fede tøjstativer m.m. at vælge imellem på RackBuddys hjemmeside. Her finder du ligeledes inspiration og fede DIY-tips til at skabe unikke løsninger hjemme hos dig. RackBuddys hjemmeside er altid et besøg værd – og skyd os, om ikke du får lyst til at gå i gang med den store makeover hjemme hos dig.

Vi håber, at du har fået inspiration til en anderledes og original sølvbryllupsgave og ønsker dig på forhånd en festlig dag.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!