brudebuket

Brudebuketter der fuldender den specielle dag

Til alle bryllupper hyldes kærligheden og samlivet mellem to mennesker. Denne dag er måske nok en af de vigtigste dage i parrets liv. Brudekjolen, smykker osv. udvælges nøje.

Derudover er der naturligvis brudebuketten som mange bestiller så den matcher kjolen og brudens ønsker til farver og blomster. Blomsterne er med til at fuldende looket og på selve dagen, der vil blomsterdekorationer i både kirke, i festlokalet og brudebuketten sætte prikken over i’et på den store dag.

Har du friet eller er du blevet friet til og søger inspiration til valget af brudebuket, så læs med her og bliv klædt på til det rette valg.

Få bundet dit livs brudebuket

Brudebuketten skal rumme en masse. Den skal indeholde brudens yndlingsblomster og farver, så skal den være i størrelse og proportioner, så den passer til brudekjolen og brudens kropsform og stil.

Derfor er det en fordel at det er en faguddannet blomsterdekoratør der binder dit liv brudebuket. Der findes mange dygtige blomsterforretninger rundt i landet, og så er det også en mulighed at bestille brudebuketten online.

Se brudebuketter hos Bloomit, der både binder enkle brudebuketter, brudebuketter af markblomster eller grøftekantstema, og ekstravagante og helt skræddersyede brudebuketter. Find din brudebuket her.

Hvad koster en brudebuket?

Mange tror, at der er prisforskel på en brudebuket, der skal bæres i en kirke fremfor på et rådhus, men det er der som udgangspunkt ikke. Selve buketten består af de samme elementer og bliver bundet på samme vis, men der kan være nogle kirkebryllupper, der er større og hvor der derfor måske bliver brugt flere penge på blomsterudsmykningerne og på brudebuketten.

Hvis man skal tale om forskelle på brudebuketter, så er det typisk formen på buketten, farverne og blomstervalget, man kigger på. Måske har du hørt om en dråbeformet brudebuket, som er en populær form udover den mest almindelig runde buketform.

En brudebuket kan derfor ikke prissættes så nemt som en almindelig buket, da det ikke kun er sæsonen og blomsterudvalget der spiller ind, men også mængden af blomster, der skal bruges samt hvilken teknik der anvendes, når buketten bindes.

De dyreste brudebuketter er ofte mere behagelige at bære, da blomsterstilkene erstattes af tråd, så buketten bliver noget lettere og håndtaget bevikles med fint bånd, så der ikke kommer vand på brudekjolen.

En frisk eller tørret brudebuket

Hos Bloomit binder de brudebuketter med forskellige friske blomster fx bonderoser, roser, brudeslør, vilde blomster og de kan fås i forskellige former og farver. Du kan også vælge at få bundet en brudebuket af tørrede blomster, som i disse år er meget trendy.

Vælger du en tørret buket, kan du nemt opbevare den der hjemme og måske have den stående og pynte. Det vigtigste er at du får bundet en brudebuket, der passer til dig og den du er.